Ansatte i Rygg og Rehab

Ernæringsfysiolog Kristine Klægstad Moen

Kristine Klægstad Moen

Ernæringsfysiolog, MFBE
mob/sms: 483 94 504
post@rygg-rehab.no

Kristine Klægstad Moen er utdannet som ernæringsfysiolog fra Høgskolen Kristiania samt helse- og treningsfysiolog fra Høgskolen i Lillehammer. Hun tilbyr ernæringsrådgivning, hvor den enkeltes problemstilling står i fokus. Hun kan hjelpe deg med problemer som vektnedgang, underernæring, allergier, livsstilssykdommer, graviditet/amming og idrettsernæring.

Kristine er oppvokst i Hokksund og bor på Spikkestad. Ved siden av jobb som ernæringsfysiolog jobber hun også som personlig trener. På fritiden er hun glad i langrenn og trening generelt, samt turer i fjellet. Du kan bestille time hos henne ved klinikken i Asker.

På denne siden kan du lese mer om kosthold og ernæring.

Osteopat Sigbjørn Hannevik

Sigbjørn Hannevik

Osteopat, MNOF
mob/sms: 459 63 759
post@rygg-rehab.no

Sigbjørn Hannevik er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Utover det å jobbe med plager i rygg, nakke og skuldre har han spesialisert seg på hodepine og langvarige smertetilstander. Problemstillinger som langvarige rygg- og nakkesmerter, samt migrene og spenningshodepine er en stor del av hans hverdag.

Sigbjørn er oppvokst i Kristiansand, og bor i Oslo. Han har en stor interesse for fotball, løping og golf. Du kan bestille time hos han ved klinikken på Fornebu.

Massør Jedrek

Jedrek Ksiazkiewicz

Massør, MNMF
mob/sms: 483 95 655
post@rygg-rehab.no

Jedrek Ksiazkiewicz har 5 års utdannelse som fysioterapeut ved Fysioterapihøgskolen i Wroclaw, Polen. Ved siden av studiene jobbet han som frivillig ved ortopedisk og nevrologisk avdeling på sykehuset i Walbrzych, Polen. Straks etter bachelorgraden var fullført, jobbet han som massør på et kurbad samtidig som han begynte sine masterstudier. I 2015 ble han autorisert som fysioterapeut i Norge.

Jedrek har hatt språkpraksis ved Filtvet Helsetun, et senter for rehabilitering i Hurum. Han snakker i dag flytende norsk, og har det siste året jobbet som massør på en privat klinikk i Oslo. Han jobber nå hos oss på heltid fordelt over kveldsvakter og helgevakter, og tilbyr klassisk massasje. Han tilpasser behandlingen etter hver enkelt pasient sitt ønske og behov, og setter alltid av 60 minutter per behandling.

Jedrek er oppvokst i Polen, og bor på Klokkarstua i Hurum. På fritiden er han interessert i sykling og fotball. Du kan bestille time hos han ved klinikkene i Røyken og Sætre.

Osteopat Eirik Kristiansen

Eirik Kristiansen

Osteopat, MNOF
mob/sms: 975 87 348
post@rygg-rehab.no

Eirik Kristiansen er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Typiske problemstillinger han jobber med er smerter i rygg, nakke og skuldre.

Eirik er oppvokst på Oppdal, og er bosatt i Krokstadelva. På fritiden er han interessert i trening og sosialt samvær med gode venner og familie. Du kan bestille time hos han ved klinikkene i Asker og Drammen.

Fysioterapeut Martine Kløvjan

Martine Kløvjan

Fysioterapeut, MNFF
mob/sms: 488 50 717
martine@rygg-rehab.no

Martine Kløvjan er utdannet fysioterapeut ved University College of Lillebælt i Danmark. Utover det å jobbe med rygg, nakke og skulderplager, har hun også stor interesse av å jobbe med langvarige smerter og tilrettelagt trening. Problemstillinger som inaktivitet og stress er en stor del av hennes hverdag på klinikken.

Martine er oppvokst i Sætre, og bor i Åros. På fritiden er hun interessert i alt ifra friluftsliv til oppussing, samt god mat og samvær med venner og familie. Du kan bestille time hos henne ved klinikkene i Sætre og Røyken.

Martine er for tiden ute i barselspermisjon, og er tilbake på klinikkene i 2018.

Naprapat Eline Sagen

Eline Sagen

Naprapat, MNNF
mob/sms: 405 51 954
eline@rygg-rehab.no

Eline Sagen er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Utover det å jobbe med rygg, nakke og skulderplager, har hun spesialisert seg på behandling av barn og gravide. Problemstillinger som bekkenløsning, korsryggsplager og bekkenbunnstrening er en stor del av hennes hverdag.

Eline er oppvokst i Lier, og bor i Heggedal. På fritiden er hun interessert i trening og friluftsliv. Du kan bestille time hos henne ved klinikken i Heggedal og i Røyken.

Fysioterapeut Kram Przemyslaw

Kram Przemyslaw

Fysioterapeut, MNFF
mob/sms: 954 02 376
post@rygg-rehab.no

Kram Przemyslaw er utdannet fysioterapeut ved Fysioterapihøyskolen i Warzawa, Polen. Kram har jobbet med bedriftsmassasje i Norge i over 15 år, og har spesialisert seg på nakke- og skulderplager hos pasienter som jobber på kontor. Utover å jobbe med klassisk massasje jobber han også med teknikker som pressur av triggerpunkter og muskeltøying.

Kram er oppvokst i Polen, og bor i Asker. På fritiden er han interessert i trening og friluftsliv. Han jobber ikke ved noen av våre klinikker, men utelukkende ute på bedrifter hvor han gjør behandling på arbeidsplassen.

Naprapat Jørn Hogseth

Jørn Hogseth

Naprapat, MNNF
mob/sms: 959 93 122
jorn@rygg-rehab.no

Jørn Hogseth er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Utover det å jobbe med rygg, nakke og skulderplager, har han spesialisert seg på å behandle muskulære plager med nålebehandling kombinert med manuell behandling. Dette er et litt annet stimuli enn pressur av triggerpunkter, som mange pasienter synes er veldig effektivt.

Jørn er oppvokst og bor i Røyken. På fritiden er han interessert i håndball og klatring. Du kan bestille time hos han ved klinikkene i Drammen og Røyken.

Naprapat Kenneth Andersen

Kenneth Andersen

Naprapat, MNNF
mob/sms: 948 49 618
kenneth@rygg-rehab.no

Kenneth Andersen er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Utover det å jobbe med rygg, nakke og skulderplager, har han spesialisert seg på senelidelser, trykkbølgebehandling og svimmelhet. Problemstillinger som tennisalbue, skuldersmerter, løperkne, hopperkne, akillessmerter, plantarfascit, og krystallsyken er en stor del av hans hverdag.

Kenneth er oppvokst i Vestby, og bor i Oslo. På fritiden er han interessert i trening og turer i skog og mark. Du kan bestille time hos han ved klinikkene i Sætre og Røyken.

Naprapat Elin Thoen

Elin Thoen

Naprapat, MNNF
mob/sms: 459 63 787
elin@rygg-rehab.no

Elin Thoen er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Utover det å jobbe med rygg, nakke og skulderplager, har hun spesialisert seg på behandling av skuldersmerter. Problemstillinger som senebetennelse, stivhet og smerte rundt skulder- og skulderblad er en stor del av hennes hverdag.

Elin er oppvokst og bor på Vøyenenga utenfor Sandvika. På fritiden er hun interessert i klatring, ridning og er aktiv i Bærum Røde Kors. Du kan bestille time hos henne ved klinikkene i Asker og Heggedal.

Naprapat Terje Baggerød

Terje Baggerød

Naprapat, MNNF
mob/sms: 412 74 471
terje@rygg-rehab.no

Terje Baggerød er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Utover det å jobbe med rygg, nakke og skuldre har han spesialisert seg på pasienter som plages av svimmelhet. Kjevesmerter, gnissing av tenner, svimmelhet og krystallsyken er problemområder som er en stor del av hans hverdag.

Terje er oppvokst i Asker, og bor i Heggedal. Han har en stor interesse for jakt og fiske. Du kan bestille time hos han ved klinikkene i Asker og Heggedal.

Naprapat Haakon Rønning Kvam

Haakon Rønning Kvam

Naprapat, MNNF
mob/sms: 954 02 376
haakon@rygg-rehab.no

Haakon Rønning Kvam er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Utover det å jobbe med rygg, nakke og skulderplager har han spesialisert seg på løpeskader. Problemstillinger som plantarfascitt, akillessmerter, beinhinnebetennelse og hofte / kneplager er en stor del av hans hverdag.

Haakon er oppvokst i Røyken, og bosatt i Oslo. Han har en stor interesse for løping, reising og golf. Du kan bestille time hos han ved klinikkene i Røyken og på Fornebu.