Bedriftsavtale

På denne siden om bedriftsavtale, tar vi opp følgende:

 • Helseforsikring
 • Behandling på jobben
 • Behandling på klinikk
 • Spar penger med en bedriftsavtale
 • Fakta om sykefravær
 • Video med enkle tips til forbedring av ergonomien på kontoret

Bedriftsavtale med Rygg og Rehab kan være en smart investering for bedriften. Hva skjer når en ansatt ikke er på jobb? Hva om det blir en langvarig sykemelding? Sykefravær relatert til muskel- og leddplager er det som topper listen i de fleste bransjer, og det er det vi jobber for å redusere gjennom våre firmaavtaler.

På denne siden kan du lese enkle grep for kontorkroppen.

På denne siden kan du lese om hvordan du unngår stiv nakke på kontoret.

Helseforsikring

Bedriftsavtale helseforsikring

Rygg og Rehab er godkjent klinikk hos Storebrand, Gjensidige, if, Tryg, Vertikal og SpareBank1. Dette innebærer at vi kan ta imot pasienter som har forsikring gjennom disse selskapene, også kalt behandlingsforsikring og helseforsikring. Forsikringen gir refusjon for 6-24 behandlinger per år avhengig av polise. Om du ønsker å benytte forsikringen, enten det er gjennom bedrift eller privat, ta da kontakt med forsikringsselskapet før du bestiller time. Vi får en bekreftelse på e-post når saken er registrert, eventuelt kan du sende inn dette til oss på en e-post om du mottar bekreftelsen selv.

Vi tilbyr ulike typer bedriftsavtale

Behandling på jobben

Ønsker dere behandling i deres egne lokaler, så kommer vi gjerne på besøk. Vi har alt av utstyr, og tar med oss håndkler og bærbar behandlingsbenk. De ansatte kan selv velge tidspunkt for behandling innenfor tidsrommet vi er tilgjengelig, slik at dette passer inn i hverdagen til den enkelte. Med en slik ordning sparer bedriften for tapt arbeidstid, da det ikke er noen reisevei til og fra klinikken for den ansatte. Det vanligste er 20 minutter forebyggende bedriftsmassasje på nakke og skuldre, men vi tilbyr også 30 minutter naprapatbehandling. Når vi gjør behandlinger i bedriftens egne lokaler, så blir ikke de ansatte fordelsbeskattet av tilbudet.

Behandling på klinikk

Firmaavtale hos oss er et populært tilbud til de ansatte. Det er normalt å dekke 12 behandlinger i året, som de ansatte kan benytte seg av ved behov. Antallet behandlinger kan selvsagt justeres etter behov. De fleste firmaavtalene vi har i dag er av denne typen. Om det egner seg med en fast behandlingsdag i uken for de ansatte, så kan visse tidsrom ved våre klinikker forbeholdes firmaavtalen.

Vi tilbyr firmaavtale på klinikk ved følgende klinikker:

Spar penger med en bedriftsavtale

Vi skaper friskere bedrifter. Oppnå mer med mindre sykefravær, og friskere ansatte. Har dere segmentert ut hvor stor del av sykemeldingene eller sykefraværet som er knyttet til muskel- og skjelettplager? Ønsker dere å jobbe målrettet mot å redusere dette fraværet og på denne måten spare bedriften for store kostnader?

Vi jobber med over 60 bedrifter i ulik størrelseorden hvor dette bearbeides på en strukturert måte. Vi tar vare på de ansatte med behandling ute på bedriften eller ved våre klinikker, og kan også bistå med arbeidsplassvurdering og veiledning for å holde staben frisk og rask. De ansatte vil føle seg ivaretatt, arbeidsmiljøet blir bedre og sykefraværet går ned. Avtalen tilpasses hver enkelt bedrift etter ønsker og behov. Man kan kombinere dette med behandling til alle ansatte, eller til de som ønsker å benytte seg av eventuell forsikring ved skade. Helseforsikring kan kun benyttes ved våre klinikker og ikke ute på bedrift.

Bedriftsavtale BackApp Naprapat

Vi kan også arrangere gruppetrening for de ansatte med en av våre personlige trenere.

Om de ansatte ønsker å lære mer om hvordan plager kan forebygges så kan vi holde forelesninger / workshops innen ergonomi. Her kan vi se på alt fra ergonomiske prinsipper til arbeidsstillinger, løfteteknikk og hvordan dette er i relasjon til slitasjeskader.

På denne siden kan du lese mer om personlig trening.

Sykefravær er dyrt for samfunnet og for arbeidsgiver. Bedriftsavtale hvor det gis forebyggende behandling til ansatte har vært fradragsberettiget siden 2003. Vår fokus ligger på å finne årsaken til smerten i tillegg til å presentere forebyggende tiltak. Om du ønsker å gjøre noe med sykefraværsstatistikken på lang sikt burde du ta kontakt med oss.

Fakta om sykefravær

 • Muskel- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær i arbeidslivet
 • I Norge har 40% av sykemeldinger en diagnose relatert til muskel- og leddplager
 • Egenmeldinger er ofte brukt ved muskel- og leddplager
 • 20% av norske arbeidstakere rapporterer om alvorlige muskel- og leddplager
 • 33% av uføretrygd har årsak i muskel- og skjelettsykdommer

Fakta om sykefravær er hentet fra Arbeidstilsynet.

Her er noen enkle tips til forbedring av ergonomien på kontoret

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Bestill time på nett

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.