Gabriela Fortes

Nevrolog Gabriela Fortes

Nevrolog, MNNF
mob/SMS: 954 02 376
gabriela@rygg-rehab.no

Gabriela er utdannet nevrolog fra det største universitetssykehuset i Sør Amerika, Hospital das Clinicas i Sao Paulo, Brasil. Hun har mer enn 10 års klinisk erfaring med utredning av nevrologiske sykdommer fra Brasil, USA og Norge.

Hun tilbyr konsultasjoner for utredning, oppfølging og behandling av nevrologiske sykdommer. Fagområdene til Gabriela er blant annet kronisk hodepine, migrene, epilepsi, MS (Multippel sklerose), demens, Alzheimers sykdom, kronisk smerte, bevegelsesforstyrrelser og Parkinsons sykdom.

Hun er også spesialisert i sakkyndig evaluering av pasienter med nevrologiske skader, samt med vurdering av varig medisinsk invaliditet og skriftlig sakkyndig rapport. Gabriela snakker norsk, engelsk og portugisisk og er godkjent nevrolog i Norge, som betyr at helseforsikring dekker spesialistkonsultasjoner dersom det er henvist fra en annen lege. Gabriela er medlem av Den Norske Legeforening, og Norsk Nevrologisk Forening. HPR-nr 10049810.

  • På denne siden kan du lese mer om nevrologi.

Gabriela Fortes jobber til daglig som overlege på Sykehuset Østfold Kalnes, men gjør utredninger ved Rygg og Rehab Fornebu / Fornebuporten Helsehus etter avtale. Send e-post til gabriela@rygg-rehab.no for å gjøre en avtale.