Siw Østern Svarliaunet

Siw Østern Svarliaunet Kiropraktor

Kiropraktor, MChiro, MNKF, MNFBK
mob/SMS: 940 74 140
siw@rygg-rehab.no

Siw er utdannet kiropraktor ved University of South Wales i Storbritannia, og har bred erfaring innen allmennkiropraktikk og tverrfaglig praksis. Hun behandler mange med hodepine- og kjeveproblematikk, rygg- og nakkeplager samt andre problemstillinger i alle aldre. Siw har sitt interesseområde innen gravide og kvinnehelse, barn og babyer. Hun tar jevnlig kurs og videreutdanning innen disse områdene og starter for øvrig på en master i barn (pediatri) høsten 2021. 

Siw bruker god tid på anamnese og undersøkelse for å finne korrekt diagnose til den enkelte og et individuelt tilpasset behandlingsforløp. Behandlingsformene består av bløtvevsbehandling (massasje, muskeltøying og presser av triggerpunkter), dry needling og leddmanipulering. Hun gir også tips og råd for å hjelpe den enkelte pasient til å klare seg best mulig gjennom plagene. 

Siw har seks år erfaring fra jobb som kiropraktor i Bergen, og har nå flyttet tilbake til Asker med samboer og to barn. Hun har stor interesse for styrketrening og løping, og stortrives i friluft. 

Siw Østern Svarliaunet jobber ved følgende klinikk:

  • Mandag: Akuttvakt etter avtale
  • Tirsdag: Rygg og Rehab Heggedal kl 07 – 15
  • Onsdag: Akuttvakt etter avtale
  • Torsdag: Rygg og Rehab Heggedal kl 13.30 – 18
  • Fredag: Rygg og Rehab Heggedal kl 09 – 14
  • Lørdag: Akuttvakt etter avtale
  • Søndag: Akuttvakt etter avtale

Trykk her for å bestille time hos Siw i Heggedal.

Siw Østern Svarliaunet er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF) og Norsk Forening for Barnekiropraktikk (MNFBK). Dette gir deg som pasient trygghet mht valg av behandling og behandler. Medlemskapet innbefatter yrkesskadeforsikring.