Akuttvakt

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Bestill time på nett

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.

Akuttvakt

Her er første ledige tid i våre ordinære åpningstider. For behandling i helg eller rød dag, ring vår akuttvakt på Tlf. 954 02 376.

På denne siden om akuttvakt, tar vi opp følgende:

  • Hvorfor akuttvakt?
  • Hjemmebesøk
  • Har du akutte ryggplager?

Vi tilbyr akuttvakt ved følgende klinikker:

Hvorfor akuttvakt?

Direktenummer til akuttvakt: mob/sms: 954 02 376.

Vi er her for å gjøre deg smertefri raskest mulig, og gi deg den hjelpen du trenger når du trenger den som mest. I våre åpningstider tar vi ikke noe ekstra betalt for akuttimer. I helger og på røde dager er det 100% som gjelder, og da koster akuttbehandling kr 1180,-. Vi setter alltid av 45 minutter ved akutt behandling. Notér at akuttime er oppført som «Første besøk», da denne behandlingen er 45 minutter i vårt bookingsystem. Har du vært hos oss tidligere og har behov for akutt behandling, velg gjerne denne når du bestiller time istedet for oppfølging som er 30 minutter.

Akuttvakt er noe vi prioriterer 365 dager i året. Vi har pasienter med akutt smerte i rygg og nakke hver dag ved våre klinikker, og vi vet at når pasienter ringer og forteller dette så ønsker de behandling umiddelbart. Dette strekker vi oss etter, og er årsaken til at klinikkene i Rygg og Rehab ligger såpass tett, rent geografisk. For eksempel kan det være helt fullt ved klinikken i Asker, men det kan da være ledig i Heggedal som kun er 10 minutter unna. Vår målsetning er at vi til enhver tid skal kunne tilby time innen 24 timer, men vi må si med forbehold om kapasitet.

8 spørsmål og svar om akutte ryggsmerter.

Hjemmebesøk

Vi tilbyr hjemmebesøk hvor vi kommer med bærbar behandlingsbenk og nødvendig utstyr. Dette er et tilbud til pasienter som har vanskeligheter med å komme seg til våre klinikker. Ring vår akuttvakt på Tlf. 954 02 376 for å avtale en slik konsultasjon. Du kan også fylle ut skjemaet lengre opp på siden, ettersom et hjemmebesøk trenger litt planlegging. Forbehold om kapasitet.

Har du akutte ryggplager?

Er smertene akutte, det vil si plutselig oppståtte og sterke kalles det for kink i ryggen, hekseskudd, gangsperre, lumbago eller rett og slett akutte korsryggsmerter. Som regel er akutte ryggsmerter helt ufarlig, men det er alltid fordelaktig å få gjort en grundig undersøkelse av dette i en tidlig fase, ettersom det som oftest leder til en kortere prognose, om riktig behandling blir iverksatt til rett tid. Det er også fordelaktig å følge vår rådgivning i den første fasen, da dette også påvirker prognosen i stor grad.

OBS!
Hvis du plutselig ikke kan kontrollere blærefunksjonen, eller hvis du blir følelsesløs i skrittet bør du umiddelbart oppsøke lege eller legevakt. Som regel ring 113.

På denne siden kan du lese mer om ryggsmerter.

Akuttvakt rygg og nakke