Akuttvakt

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.

Akuttvakt

Har du behov for behandling omgående? Ring eller send SMS til vår akuttvakt på Tlf. 954 02 376. Hos oss får du time på dagen.

På denne siden om akuttvakt, tar vi opp følgende:

  • Hvorfor akuttvakt?
  • Hva koster en akuttime?
  • Hjemmebesøk
  • Gode råd om akutte ryggplager

Vi tilbyr akutt time ved følgende klinikker:

Hvorfor akuttvakt?

  • Direktenummer til akuttvakt: mob/sms: 954 02 376.

Vi er her for å gjøre deg smertefri raskest mulig, og gi deg den hjelpen du trenger når du trenger den som mest. Vi setter alltid av 45 minutter ved akutt behandling. Notér at akuttime er oppført som «Første besøk», da denne behandlingen er 45 minutter i vårt bookingsystem. Har du vært hos oss tidligere og har behov for akutt behandling, velg gjerne denne når du bestiller time istedet for oppfølging som er 30 minutter. Akuttvakt er noe vi prioriterer 365 dager i året.

Vi har pasienter med akutt smerte i rygg og nakke hver dag ved våre klinikker, og vi vet at når pasienter ringer og forteller dette så ønsker de behandling umiddelbart. Dette strekker vi oss etter, og er årsaken til at klinikkene i Rygg og Rehab ligger såpass tett rent geografisk. For eksempel kan det være helt fullt ved klinikken i Asker, men det kan da være ledig i Heggedal som kun ligger 10 minutter unna med bil. Vår målsetning er at vi til enhver tid skal kunne tilby time innen 24 timer, men vi må si med forbehold om kapasitet.

Hva koster en akuttime?

I våre ordinære åpningstider tar vi ikke noe ekstra betalt for en akuttime. Vi tilbyr dette daglig ved alle våre klinikker, og det koster det samme som en vanlig behandling: 660,- for 45 minutter. I helg eller på rød dag er det 100% som gjelder. Da koster det 1320,- for 45 minutter. Dette høres kanskje mye ut, men det er tidkrevende å reise ut til klinikken for å hjelpe én pasient. Vi stiller dog opp på dette hver eneste helg om vi har kapasitet.

Hjemmebesøk

Vi tilbyr hjemmebesøk hvor vi kommer med transportabel behandlingsbenk og nødvendig utstyr. Dette er et tilbud til pasienter som har vanskeligheter med å komme seg til våre klinikker. Ring eller send sms til vår akuttvakt på Tlf. 954 02 376 for å avtale en slik konsultasjon. Du kan også fylle ut skjemaet lengre opp på siden, ettersom et hjemmebesøk krever litt planlegging. Forbehold om kapasitet. Et hjemmebesøk koster 1950,- og varer i 60 minutter. Kjøring og oppmøte er inkludert i prisen. Ved hjemmebesøk får du tilsendt faktura på e-post i etterkant av besøket.

Gode råd om akutte ryggplager

Er smertene akutte, det vil si plutselig oppståtte og sterke kalles det for kink i ryggen, hekseskudd, gangsperre, lumbago eller rett og slett akutte korsryggsmerter. Som regel er akutte ryggsmerter helt ufarlig, men det er alltid fordelaktig å få gjort en grundig undersøkelse av dette i en tidlig fase, ettersom det som oftest leder til en kortere prognose om riktig behandling blir iverksatt til rett tid. Det er også fordelaktig å følge vår rådgivning i den første fasen, da dette også påvirker prognosen i stor grad.

OBS! Hvis du plutselig ikke kan kontrollere blærefunksjonen, eller hvis du blir følelsesløs i skrittet bør du umiddelbart oppsøke lege eller legevakt. Som regel ring 113.

Akuttvakt rygg og nakke