Praktisk informasjon

De fleste som skal til oss på første besøk har en del spørsmål, og på denne siden finner du svar på de vi oftest hører. Du finner også vår prisliste, og praktisk informasjon du bør ta en kikk på før du kommer til behandling ved en av våre klinikker. Er det noe du lurer på utover dette er det bare å sende en SMS til en av oss, så skal vi svare deg når vi har ledig tid mellom behandlingene.

Prisliste

Fysioterapi, naprapati, osteopati og trykkbølgebehandling:

 • kr 720,- første besøk 45 minutter
 • kr 720,- oppfølging 30 minutter*
 • kr 620,- studentrabatt

*Vi bruker vanligvis 30 minutter per oppfølging, men i visse tilfeller trenger vi litt lenger tid. Vi tar ikke noe ekstra betalt for det, og vi tar heller ikke noe ekstra betalt første besøk selvom vi bruker lenger tid. Vi tar heller ikke noe ekstra betalt når vi benytter trykkbølgebehandling – dette er inkludert i behandlingsprisen om vi mener det er et hensiktsmessig verktøy å benytte for din problemstilling.

Alle våre tjenester er helsetjenester og er fritatt krav om MVA.

Vi selger også gavekort. Les mer om det på siden om klassisk massasje.

skulder og nakke behandling osteopat

Praktisk informasjon

 • I e-posten du får med påminnelse om timeavtale står det informasjon om våre rutiner hva gjelder hygiene og smittevern på klinikkene.
 • Det er ikke alltid det er så enkelt å nå oss per telefon, da vi står opptatt med pasienter hele dagen. Send gjerne en SMS til din terapeut om du har spørsmål. Du finner nummeret til alle ansatte på vår kontaktside.
 • Du trenger ikke henvisning fra lege for å få behandling hos fysioterapeut, naprapat og osteopat.
 • Vi tar imot betaling med kort (kun VISA bankkort (ikke kredittkort)). Vipps kan også benyttes på våre bankterminaler hvis du har glemt bankkortet ditt hjemme.
 • Hvis du ønsker å benytte behandlingsforsikring, ta kontakt med forsikringsselskapet for å opprette sak før du bestiller time hos oss. Vi får da tilsendt saks-ID direkte fra forsikringsselskapet, slik at resten av prosessen går automatisk. Alle våre klinikker er godkjente hos samtlige forsikringsselskaper.
 • Avbestilling skal gjøres senest 24 timer før avtalt time. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, må den avtalte timen dessverre betales med full pris. Send oss e-post / SMS så fort du vet at avtalen din ikke passer, så hjelper vi deg og finne en ny tid. Du må få en bekreftelse av oss at denne er mottatt for at den skal være gyldig. Du kan for eksempel ikke svare på SMS’en du får påminnelse fra ettersom den kommer fra en server. Benytt din terapeut sitt mobilnummer som står på kontaktsiden vår når du skal sende oss SMS.
 • Du vil få en påminnelse på e-post og SMS 24 timer før oppsatt time. Om du ikke får dette, ta kontakt med oss i tilfelle det er skjedd en misforståelse.
 • Har du MR eller røntgenbeskrivelse må du gjerne ta med dette. Dette er ikke alltid nødvendig, da vi alltid gjør en grundig klinisk undersøkelse, og bilder er et supplement. Men selvsagt noe vi anbefaler om vi er usikre i vår vurdering.
 • Er det tilstander vi ikke behandler, sender vi deg videre til lege i vårt nettverk. Vi har et tverrfaglig samarbeid med klinikk for ortopedisk medisin for undersøkelse med ultralyd og eventuelt kortisoninjeksjon.
 • Om du har feber kan ikke behandling utføres.
 • Hvis noe har endret seg i din medisinske tilstand, er det viktig at vi informeres om dette.
 • Det forventes at du har normal hygiene når du kommer til behandling.
 • For at terapeuten skal kunne behandle må man komme til muskulatur og ledd. Det er derfor lurt å velge klær med tanke på dette. For eksempel bør BH kunne åpnes på ryggen, og det er mer behagelig med en treningsbukse fremfor stramme jeans. Det er fordelaktig med hårstrikk, og du trenger ikke ta med eget håndkle.
 • Ved førstegangsbesøk, kom gjerne i god tid til timen slik at vi unngår forsinkelser.
 • Om du er småbarnsforelder går det helt fint å ta barnet med til behandlingen. Gi beskjed på forhånd så setter vi opp 45 minutter, for å ha god nok tid om behandlingen må avbrytes underveis. Det mest praktiske er om det blir ordnet med barnevakt, men ved behov klarer vi å tilpasse oss.
 • Du trenger ikke melde din ankomst da våre venterom er ubemannet. Du blir ropt opp når det er din tur. Har du spørsmål så er det selvfølgelig bare å banke på døren til behandlingsrommet. Ikke kom rett inn da det oftest ligger en pasient på benken.

 

Er det noe annen praktisk informasjon du lurer på før ditt besøk hos oss, er det bare å ta kontakt. Send oss gjerne SMS eller e-post på vår kontaktside eller skjemaet under. Vi ser frem til å hjelpe deg. Velkommen til oss!

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.