Klassisk massasje

Har du spørsmål om Klassisk massasje?

Massør Jedrek Ksziazkiewicz

Jedrek Ksiazkiewicz

Fysioterapeut / Massør, MNFF
mob/SMS: 483 95 655
jedrek@rygg-rehab.no

På denne siden om klassisk massasje, tar vi opp følgende:

 • Hva koster en behandling med klassisk massasje?
 • Hva er klassisk massasje?
 • Hvilke effekter har klassisk massasje?
 • Når bør man ta massasje?
 • Informasjonsvideo fra Norges Massasjeforbund

Vi tilbyr klassisk massasje ved følgende klinikker:

Hva koster en behandling med klassisk massasje?

Klassisk massasje ved våre klinikker koster 720,-, og behandlingen varer i 30 minutter. Terapeuten og pasienten blir enige om hvilket problemområde det skal jobbes med før behandlingen startes, slik at man får den behandlingen man ønsker. Vi bruker vanligvis 30 minutter per behandling, men i visse tilfeller trenger vi litt lenger tid. Vi tar ikke noe ekstra betalt for det, og vi tar heller ikke noe ekstra betalt første besøk selvom vi bruker lenger tid. Klassisk massasje ved våre klinikker utføres av fysioterapeut som er autorisert helsepersonell. Behandlingen er således fritatt for krav om mva.

Vi har gavekort på klassisk massasje. Dette er en populær gave til en som har hjulpet deg med å pusse opp, hjulpet til med et flyttelass eller gave i anledning bursdag, julegave, årsdag, bryllupsdag, morsdag, farsdag, valentines day og liknende. Dette kan kjøpes ved alle våre klinikker, eller vi kan sende i posten. Det er fordelaktig at vi får registrert navnet på hvem gavekortet er til, ettersom det blir enklere for oss å registrere det når det skal betales med gavekort.

Hva er klassisk massasje?

Klassisk massasje er en dyptgående terapeutisk behandling som løser opp i muskelspenninger. Denne type massasje benytter man ofte i behandling av plager i rygg, nakke og skuldre, og er en av de mest etablerte behandlingsformene i muskel- og leddbransjen. Teknikker man benytter seg av i klassisk massasje deles inn i fem hovedgrupper: petrissasje, tapotement, vibrasjon, friksjon/kanting og efflorasje. En kombinasjon av disse benyttes i behandlingen hos oss.

 • På denne siden kan du lese mer om massasje.

klassisk massasje skulder nakke

Hvilke effekter har klassisk massasje?

Massasje er en godt dokumentert behandlingsteknikk og har blant annet følgende effekter:

 • Økt bevegelighet rundt ledd
 • Økt blodsirkulasjon
 • Forbedret restitusjon
 • Stimulering av hormonsystemet
 • Stressreduksjon
 • Bedre søvn

Utover dette kan massasje hjelpe mot spenninger i muskulaturen, samt hjelpe når ensidig arbeid og statisk belastning gir vonde triggerpunkter og muskelknuter.

brystrygg behandling massasje

Når bør man ta massasje?

Massasje etter en treningsøkt kan ha god effekt på restitusjonen, slik at man kommer seg raskere tilbake i aktivitet. Toppidrettsutøvere legger ofte inn behandling dagen etter ukas tyngste treningsøkt for å korte ned restitusjonstiden. Man kan også ta massasje for å forebygge krampe og strekk i muskulatur som blir mye belastet. Dette er vanlig i sykkel- og langrennsmiljøet hvor kramper i lår og legg er et vanlig problem. Flere bedrifter ser også nytteverdien av å ha bedriftsmassasje for sine ansatte. Problemområdet man da ofte jobber med er spenninger som setter seg i nakke og skuldre, og med nakke også ofte hodepine og migrene. Behandling på jobben er et effektivt tiltak mot bedriftens sykefravær.

Informasjonsvideo fra Norges Massasjeforbund

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.