Klassisk massasje

På denne siden om klassisk massasje, tar vi opp følgende:

 • Hva koster en behandling?
 • Hva er klassisk massasje?
 • Hvilke effekter har klassisk massasje?
 • Når bør man ta massasje?
 • Informasjonsvideo fra Norges Massasjeforbund

Kontaktperson for denne tjenesten er Massør Jedrek Ksiazkiewicz.

Vi tilbyr klassisk massasje ved følgende klinikker:

Klassisk massasje

Hva koster en behandling?

Klassisk massasje ved våre klinikker koster 650,-, og behandlingen varer i 60 minutter. Terapeuten og pasienten blir enige om hvilket problemområde det skal jobbes med før behandlingen startes, slik at man får den behandlingen man ønsker.

På denne siden finner du priser og praktisk informasjon.

Hva er klassisk massasje?

Klassisk massasje er en dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger. Denne type massasje benytter man ofte i behandling av plager i rygg, nakke og skuldre, og er en av de mest etablerte behandlingsformene i muskel- og leddbransjen. Teknikker man benytter seg av i klassisk massasje deles inn i fem hovedgrupper: petrissasje, tapotement, vibrasjon, friksjon/kanting og efflorasje. En kombinasjon av disse benyttes i behandling hos oss.

På denne siden kan du lese mer om massasje.

Hvilke effekter har klassisk massasje?

Massasje er en godt dokumentert behandlingsteknikk og har blant annet følgende effekter:

 • Økt bevegelighet rundt ledd
 • Økt blodsirkulasjon
 • Forbedret restitusjon
 • Stimulering av hormonsystemet
 • Stressreduksjon
 • Bedre søvn

Utover dette kan massasje hjelpe mot spenninger i muskulaturen, samt hjelpe når ensidig arbeid og statisk belastning gir vonde triggerpunkter og muskelknuter.

På denne siden kan du lese mer om hvordan massasje fungerer mot stress.

På denne siden kan du lese mer om våre behandlingsteknikker.

Når bør man ta massasje?

Massasje etter en treningsøkt kan ha god effekt på restitusjonen, slik at man kommer seg raskere tilbake i aktivitet. Toppidrettsutøvere tar ofte behandling dagen etter ukas tyngste treningsøkt for å korte ned restitusjonstiden. Man kan også ta massasje for å forebygge krampe og strekk i muskulatur som blir mye belastet. Dette er vanlig i sykkelmiljøet hvor kramper i lår og legg er et vanlig problem.

Flere bedrifter ser også nytteverdien av å ha bedriftsmassasje for sine ansatte. Problemområdet man da ofte jobber med er spenninger som setter seg i nakke og skuldre, og med nakke også ofte hodepine og migrene. Behandling på jobben er et effektivt tiltak mot bedriftens sykefravær. På denne siden kan du lese mer om bedriftsmassasje.

Vi har også gavekort på klassisk massasje. Dette er en populær gave til blant annet bursdag, bryllupsdag, morsdag, farsdag, valentines day og liknende. Dette kan kjøpes ved alle våre klinikker, eller vi kan sende i posten.

Informasjonsvideo fra Norges Massasjeforbund

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Bestill time på nett

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.