Personlig trening

Har du spørsmål om Personlig trening?

Fysioterapeut Martine Kløvjan

Martine Kløvjan

Fysioterapeut, MNFF
mob/SMS: 488 50 717
martine@rygg-rehab.no

På denne siden om personlig trening, tar vi opp følgende:

  • Personlig trening hos fysioterapeut og naprapat
  • Personlig trening på klinikken
  • Hvordan opprettholde de gode vanene?

Vi tilbyr personlig trening ved følgende klinikker:

Personlig trening hos fysioterapeut og naprapat

Våre terapeuter Martine Kløvjan og Solvor Tunold har utover fysioterapi og naprapati utdanning innen personlig trening og treningsveiledning. Dette medfører at vi har en unik kompetanse på trening, forebygging, rehabilitering og idrettsskader. Dette er til fordel for våre pasienter, da vi kan hjelpe til med å tilrettelegge treningen ut i fra hvilken fase de er i et behandlingsforløp eller enklere forklart; i forhold til hvordan symptomene er, og når man skal gjøre hva. Gjør man riktig tiltak til rett tid, får man ofte resultater som vedvarer.

Personlig trening på klinikken

Ved flere av våre klinikker har vi enkle treningsmuligheter som muliggjør rehabiliteringstrening, kombinert med behandling. På denne måten kan vi gi god veiledning og instruksjon av spesifikke øvelser, samt gjennomgang av treningsplaner/økter og spesifikke treningsprogrammer. Ved noen av klinikkene har vi også et tett samarbeid med lokale treningssentre hvor vi kan gå gjennom treningsprogram og vise riktig teknikk i ulike øvelser. Vi har også samarbeid med personlige trener som jobber ved treningssentre i nærheten av våre klinikker, for å sikre en god oppfølging av våre pasienter.

Om du ønsker å komme i kontakt med en av PT’ene vi samarbeider med, fyll gjerne ut kontaktskjemaet lenger ned på siden så skal vi sette deg i kontakt med rette vedkommende.

Personlig trening

Hvordan opprettholde de gode vanene?

Etter endt behandlingsserie kan våre terapeuter hjelpe til med videre treningsveiledning, hvor man sammen lager et individuelt tilpasset treningsopplegg, enten til bruk på treningssenter, hjemme eller utendørs. Målet med en slik treningsveiledning er å lære pasienten å trene riktig, slik at man på sikt kan føle seg trygg og effektiv i treningen. Vi fokuserer alltid på å komme frem til en trening som er motiverende å holde på med, slik at det på sikt blir til en hobby. Det vil da bli mer lettvint å trene regelmessig, og man reduserer risikoen for å dra på seg fremtidige plager.

Man kan også få treningsveiledning uten å ha konkrete plager eller smerter. Kanskje man rett og slett ønsker litt ny inspirasjon og motivasjon til treningen, eller om man ønsker å ha en sunn og skadefri kropp, så kan man ta kontakt med en av våre terapeuter for hjelp. Det er stor forskjell på tradisjonell personlig trening, og en terapeut som innehar denne kompetansen. Forskjellen ligger i hvordan man tilpasser øvelser til hvordan den enkelte pasient forholder seg til smerte, og hva man skal gjøre for å holde seg skadefri over tid.

PT

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.