Rygg og Rehab Fornebu

Snarøyveien 69, 1364 Fornebu (Fornebu Indoor Golf Center)

Tlf. 02385

Rygg og Rehab Fornebu

Kontaktperson ved Rygg og Rehab Fornebu

Naprapat Haakon Rønning Kvam

Haakon Rønning Kvam

Naprapat, MNNF
mob/sms: 954 02 376
haakon@rygg-rehab.no

Velkommen til Rygg og Rehab Fornebu

– din lokale klinikk på Fornebu

Rygg og Rehab Fornebu finner du i samme bygg som Fornebu Indoor Golf Center, en hvit stor hangar som er på andre siden av veien for kjøpesenteret Fornebu S. Andre aktører i bygget er blant annet Fine Design, Golfshopen og Fornebu Padel.

Timebestilling ved Rygg og Rehab Fornebu

Terapeuter ved Rygg og Rehab Fornebu

  • Haakon Rønning Kvam, Naprapat, mob/sms: 954 02 376
  • Josefine Rosenberg, Naprapat, mob/sms: 459 63 759

Parkering og inngang ved Rygg og Rehab Fornebu

Gratis parkering på siden av bygget, evt. på Fornebu S, kjøpesenteret som ligger på andre siden av veien. OBS. Ved parkering på siden av bygget, husk å trekke 2 stk p-bevis: en hvit fra betalingsautomaten utenfor, og en gul som ligger lett tilgjengelig i venterommet eller inne på disken hos Golfshopen. Det står også en forklaring på dette ved betalingsautomaten ved innkjørselen og på hjørnet ved inngangen til golfsenteret. Inngangen er på baksiden av bygget, og du må ringe på så åpner vi for deg. Venterommet er første dør til venstre når du går inn.

Tjenester ved Rygg og Rehab Fornebu

Klinikken er godt etablert, og vi hjelper pasienter med alt av muskel- og leddplager. Vond rygg, stiv nakke og skulderplager er typiske problemområder vi jobber med hver dag. Utover dette har de ansatte ved klinikken interesseområder som hodepine, migrene samt skader relatert til løping og golf.

Åpningstider ved Rygg og Rehab Fornebu

  • Mandag: kl 12 – 18
  • Tirsdag: kl 07 – 19
  • Onsdag: kl 07 – 13
  • Torsdag: kl 11 – 17
  • Fredag: kl 07 – 16
  • Lørdag: etter avtale
  • Søndag: etter avtale

Som du ser av åpningstidene så har vi tilpasset oss mange av de som jobber på Lysaker, Skøyen og Fornebu, og tilbyr time både fra tidlig på morgenen og på kvelden slik at du kan komme til behandling uten å ta deg fri fra jobben. Om du ikke finner en ledig tid som passer for deg i vår online booking, så må du gjerne ringe oss for å finne en time som passer utenfor de ordinære åpningstidene. Vi har satt av ledige tider for akuttbehandling av rygg og nakke stort sett hver dag. Vi tilbyr behandling 365 dager i året (tillegg for helg og røde dager). Forbehold om kapasitet.

Ved behov tilbyr vi hjemmebesøk på Fornebu og omegn. Vi har en transportabel behandlingsbenk og nødvendig utstyr som vi tar med oss. Dette er et tilbud for de som ikke klarer å komme seg til klinikken på egenhånd. Forbehold om kapasitet.

  • Du kan lese mer om hjemmebesøk på siden vår om akuttvakt.

Hva synes pasientene ved Rygg og Rehab Fornebu?

Vi etterstreber å levere høy kvalitet og topp service ved hver eneste behandling vi utfører. Dette gjenspeiler seg i alle de hyggelige tilbakemeldingene vi får fra våre pasienter i sosiale medier og i ulike søketjenester. Du kan lese noen av de på Google, Facebook, og noen som vi har mottatt på e-post som vi fikk tillatelse til å legge ut under referanser.

OBS. 18. juni 2018 flytter Rygg og Rehab Fornebu til nye flotte lokaler i Widerøeveien 5, og blir en del av Fornebuporten Helsehus. 3. etasjen i Bilia-bygget ved siden av Telenor Arena bygges i disse dager om til en stor tverrfaglig klinikk. Her kommer vi til å dele venterom med fastlege, legespesialist, psykolog, fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør, hudterapeut mm. Vi får også større og bedre behandlingsrom, og et eget rehabrom. Mer info kommer i månedene fremover.

Fornebuporten Helsehus

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Bestill time på nett

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.

Ansatte ved Rygg og Rehab Fornebu

Naprapat Haakon Rønning Kvam

Haakon Rønning Kvam

Naprapat, MNNF
mob/sms: 954 02 376
haakon@rygg-rehab.no

Naprapat Josefine Rosenberg

Josefine Rosenberg

Naprapat, MNNF
mob/sms: 459 63 759
josefine@rygg-rehab.no

Finn kjørerute til Rygg og Rehab Fornebu

Samarbeidspartnere ved Rygg og Rehab Fornebu

Lifestyle by Fornebuporten
Fornebu Indoor Golf Center
Golfshopen logo
Fornebuporten Helsehus