Bedriftstrening

Har du spørsmål om Bedriftstrening?

Naprapat Haakon Rønning Kvam

Haakon Rønning Kvam

Naprapat, MNNF
mob/SMS: 954 02 376
haakon@rygg-rehab.no

På denne siden om bedriftstrening tar vi opp følgende:

  • Hvordan skape endringer på arbeidsplassen?
  • Eksempler på bedriftstrening
  • Fordeler med bedriftstrening

Hvordan skape endringer på arbeidsplassen?

Det er bevist at 30 minutter aktivitet om dagen vil forebygge en rekke helseplager. Men hvordan får man overført ord og idéer til handling? Det er litt som å få en gammel hund til å sitte.

Hver dag hjelper vi bedrifter med å redusere sykefraværet gjennom å hjelpe de ansatte å holde seg smertefrie. Dette gjør vi gjennom behandling, øvelser og gode råd. Det vi har begynt med det siste året er mer strukturert trening for de ansatte. For å skape en bærekraftig kultur rundt fysisk aktivitet kan det være lurt å ha jevnlig besøk av oss. Da har man kontroll på at ting blir gjort, det skaper motivasjon å få varierte aktiviteter og det blir enklere å måle resultater.

Eksempler på bedriftstrening

  • Pauseøvelser: 15 minutter tøy og bøy, egner seg fint før lunsj
  • Utendørs gruppetrening 15-30 minutter, egner seg fint før lunsj
  • Gågrupper: 30 minutter, egner seg fint på formiddagen
  • Løpegrupper: 30-60 minutter, egner seg fint før eller etter jobb
  • Alle spørsmål om trening blir besvart under hver økt, og de ansatte får individuell oppfølging avhengig av størrelsen på gruppene.

Fordeler med bedriftstrening

Aktive ansatte gir en bedrift hvor de ansatte jobber mer effektivt, det blir mindre sykefravær, forebygging av arbeidsrelaterte skader og et mer positivt arbeidsmiljø. Trening med kollegaer skaper godt samhold og dette kan vi hjelpe dere med. Vi tilbyr et bredt utvalg av trening, og skreddersyr treningsopplegg etter deres behov.

Naprapat Josefine Rosenberg tilbyr trening på Fornebu og omegn, og Fysioterapeut Martine Kløvjan holder til i Røyken og Hurum. Det som er unikt med å knytte disse til bedriften er at de er utdannet personlige trenere i tillegg til å være terapeuter. Det gir en bred kompetanse hva gjelder individuell tilpasning av trening og aktivitet.

Bedriftstrening

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, så kan vi ordne en gratis prøvedag med en av tjenestene våre.

På bildene under her ser du en gjeng ansatte i en industribedrift vi besøker hver tirsdag. Vi har her 15 minutter trening i fellesskap før lunsjen, noe som skaper en god kultur rundt mer bevegelse i arbeidsdagen. Ingen slipper unna, og de ansatte synes det er hyggelig å gjøre dette sammen.

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.