Osteopati

Har du spørsmål om Osteopati?

Osteopat Eirik Kristiansen

Eirik Kristiansen

Osteopat, MNOF
mob/SMS: 975 87 348
eirik@rygg-rehab.no

På denne siden om osteopati, tar vi opp følgende:

  • Hva er osteopati?
  • Hvilke behandlingsteknikker bruker en osteopat?

Vi tilbyr osteopati ved følgende klinikker:

Hva er osteopati?

Osteopati er en helseprofesjon som bygger på vitenskapelige og kliniske fag som anatomi, fysiologi og nevrologi. Som osteopater må vi ha en helhetlig forståelse av dine smerter og plager for å bidra til en varig bedring. Konsultasjonen begynner derfor alltid med en grundig samtale hvor vi kartlegger faktorer relatert til dine plager. Vi er spesialister i undersøkelse, behandling og forebygging av smerter og funksjonssvikt i muskel- og skjelettsystemet, samt problemer knyttet til dette.

Pasientsikkerhet er en essensiell del av behandlingen og det vil alltid bli foretatt en klinisk og osteopatisk undersøkelse med utgangspunkt i dine plager. Dette gjøres for å kunne si noe om årsaken til plagene samt danne grunnlag for videre behandlingsplan. Dersom det skulle være grunn til mistanke om underliggende sykdom henvises du til lege for videre utredning.

skulder undersøkelse osteopat

Hvilke behandlingsteknikker bruker en osteopat?

Osteopaten vil sammen med deg lage en plan for dine behandlinger, hva du kan forvente og hva du selv må ta ansvar for. Vi benytter en kombinasjon av et utvalg behandlingsteknikker, herunder tøying, justering og tøying av ledd samt massasje. Behandlingen er trygg og individualisert, og egner seg for pasienter i alle aldre.

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.