Osteopati

På denne siden om osteopati, tar vi opp følgende:

  • Hva er osteopati?
  • Hvilke behandlingsteknikker bruker en osteopat?
  • Informasjonsvideo om osteopati

Vi tilbyr osteopat ved følgende klinikker:

Osteopati

Hva er osteopati?

Osteopati er en profesjon som bygger på vitenskapelige og kliniske fag som anatomi, fysiologi og nevrologi. Ved første besøk bruker vi god tid på å finne ut av hva som plager deg. Dette gjør vi gjennom en samtale med deg om det aktuelle problemet, og en gjennomgang av sykehistorien din. Deretter gjør vi en klinisk undersøkelse for å utelukke eventuelle tilstander av mer alvorlig grad. Siste del av undersøkelsen bruker vi hendene våre til å finne områder av kroppen med mindre bevegelse og nedsatt funksjon.

På denne siden kan du lese mer om osteopatiens historie.

For å finne de relevante områdene for akkurat ditt problem, må vi bygge en helhetlig forståelse av kroppen din. Vi vil derfor undersøke deler av kroppen du ikke nødvendigvis har vondt i, men som kan ha sammenheng med problemstillingen din.

På denne siden kan du lese mer om Norsk Osteopatforbund.

Hvilke behandlingsteknikker bruker en osteopat?

Vi bruker hendene våre til å behandle de områdene av kroppen som er relevant for dine plager, og benytter gjerne flere ulike teknikker i løpet av en behandlingen for å få optimal effekt. Blant disse er teknikker som massasje, leddmobilisering og tøyning. I enkelte tilfeller kan det være hensiktsmessig å benytte de mer særegne kranielle og viscerale teknikkene vi også er utdannet i. Fortell oss hva du foretrekker, så kan behandlingen skreddersys til deg med god effekt.

På denne siden kan du lese mer om våre behandlingsteknikker.

Informasjonsvideo om osteopati hos Rygg og Rehab

Osteopat på to minutter from Kubrix Film & Foto on Vimeo.

På denne siden kan du lese et intervju med Osteopat Sigbjørn Hannevik.

Informasjonsvideo om osteopati ved Høyskolen Kristiania

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Timebestilling er enkelt å gjøre via vår online booking.

Bestill time på nett

Har du spørsmål du gjerne vil ha svar på, kan du fylle ut skjemaet under. Du kan også ringe oss på Tlf. 02385 eller sende e-post til post@rygg-rehab.no.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.