Navn Navnesen


Hvorfor valgte du å bli idrettsutøver?
Jeg valgte å bli idrettsutøver fordi jeg elsker å holde på med det jeg driver med og fordi jeg syns det er spennende å se hvor god det går ann å bli. Det er spenningen jeg har på konkurranse og detaljer på hver trening som driver meg til å legge med hele livet mitt for å bli best.

Hva synes du er det beste med å være idrettsutøver?
Det beste med å være idrettsutøver må nok være den følelsen av å lykkes når man virkelig har jobbet for det. Det å stå øverst på pallen når nasjonalsangen spilles er magisk.

Hvordan ser en typisk treningsuke ut for deg?
En typisk/gjennomsnittlig treningsuke for meg består av: 20 timer med skyting, 4 timer fysisk trening og 1 time med mental trening.

Ukedagene består som regel av mengdetrening, mens det er konkurranser i helgene.
Hva har vært dine utfordringer de siste årene? Mine største utfordringer må være at jeg ikke får med meg alt jeg ønsker å delta i. Det er mange konkurranser og uttak som krasjer med hverandre.

Hva er dine målsetninger for 2018-2019 sesongen? Mine målsettinger for denne sesongen er å bli med på laget som skal til VM i september og forsvare gullet mitt fra forrige VM. Jeg setter også kongetittelen på Landsskytterstevnet høyt, så det er også et absolutt mål for meg i år.

Hva er dine fremtidige ambisjoner? Jeg ønsker veldig å bli skytterkonge en dag. Det mangler også en medalje i OL som jeg har veldig lyst på, men der får jeg ikke sjansen før i 2020.

Hva er dine nåværende meritter og personlige rekord / PB?

  • VM: 6 gull, 7 sølv, 4 bronse
  • EM: 4 gull, 9 sølv, 4 bronse
  • World Cup: 1 gull, 3 sølv, 4 bronse
  • Nordisk: 24 gull
  • NM: 33 gull
  • Skytterprins fra 2012.
  • Vunnet pris på Idrettsgallaen.
  • Første og eneste nordmann som har vunnet verdenscup-finalen på 3×40 skudd.

Ja absolutt!! Der får jeg den hjelpen jeg trenger. Også veldig bra service!

Hvordan har hjelpen fra R&R gjort deg til en bedre utøver? Hjelpen fra dere har hjulpet meg slik at jeg ikke får skader under trening og konkurranser, spesielt i ryggen, men også andre deler av kroppen. Jeg får hjelp til å knekke opp ryggen, løse opp stiv muskelatur og tøyningsøvelser. Dette gjør at jeg finner den mest optimale skytestillingen og dermed kan skyte høyere poengsummer.

Opplever du at bevegelighet/symptomer har endret seg, og hvilke konsekvenser har det evt hatt for deg som utøver? Det er viktig med bevegelighet i skyting så derfor kjører jeg endel uttøyning på egenhånd. Men for å løse opp muskelaturen får jeg den hjelpen jeg trenger av dere. Dette gjøre at jeg finner de mest optimale stillingene på skytebanen som igjen gjør at jeg er i stand til å skyte bedre.

Opplever du at behandling har hatt forebyggende effekt i forhold til tidligere skader/problemer? Ja jeg har sjeldent problemer med ryggen. Denne er helt avgjørende for å treffe blinken.

Ville du anbefalt andre utøvere å benytte tjenestene til R&R, og evt hvorfor? Ja absolutt!! Der får jeg den hjelpen jeg trenger. Også veldig bra service!